Stævner

Dgtp afvikler stævner i garden tractor pulling over hele landet enten som de eneste pullere ved stævnet eller sammen med andre, eksempelvis havetraktore, farmtraktore eller sammen med hovedorganisationen DTP.
Sommetider afvikles stævnerne også i forbindelse med byfest eller andre festlige arrangementer.

Dgtp er organiseret under ETPC og DTP og kører også på deres stævneforsikring. Der er pt. fire klasser åbne i DGTP med ca 30 synede traktore. De fire klasser køres med to forsøg til pull off og afvikles på ca tre timer.
Når DGTP stiller op er det med egen dommerpersonale, vægt, slæde og måleudstyr samt bemanding af disse. I henhold til krav fra forsikring og regler stilles der en række krav til baneområder og til ryttergård.

De mange teams kommer ofte med bil og trailer eller mindre lastbiler det er derfor nødvendigt for arrangørerne at overveje parkerings forhold til de mange team-køretøjer.

DGTP stævnerne er ofte flittigt besøgt af publikum og med det rette PR arbejde er der før set firecifret besøgs antal. Har du plads og lyst til at engagere DGTP til et stævne kan det gøres ved at tage kontakt til bestyrelsen.

Læs mere omkring afholdelse af stævner.

Dansk Garden Tractor Pulling